Helgens händelser

on

I fredags ville S sova över hos mormor så då fick hon göra det. Det blir allt en annan dynamik i familjen när S är borta. Dels tänker jag, hur kunde jag tycka det var jobbigt med ett barn? Dels tycker jag det är skönt för då kan jag gosa med N utan att S blir svartsjuk. Jag upplever också att N är lugnare. Men en natt utan S räcker sedan saknar jag henne något enormt. Någon mer än jag som känner så?

Jag har blivit smakinspiratör för Smakbox och fick mitt första paket i fredags. Det var ett specialpaket från Santa Maria med deras höstnyheter. De saker som tilltalade mig mest var vegansk sesammajonnäs och ajvar relish med ingefära. Ska bli kul att testa och se om jag kan koka ihop något smaskens med det.

I lördags genomförde min lillebror Touch Viking. Otroligt imponerad av honom! Vi är ju inga direkta atleter i min familj så att genomföra ett sådant lopp är riktigt stort! 

Jag vaknade upp på lördagen och bakade muffins av de äpplen jag fått från mamma. Gjorde helt vanlig muffinssmet och sedan rev jag äpplen som jag blandade med kanel, kardemumma och lite socker.

Vi begav oss till Gärdet tillsammans med min mamma, Fia (min svägerska) och Fias mamma. Vi satte oss vid ett av hindren för att invänta att min lillebror kom dit för att ge honom lite pepp. Mysigt att sitta på en picknickfilt, sippa lite kaffe och äta nybakat muffins. 

Så här idag söndag blir det till att bara ta det lugnt. S och C är iväg och fikar. Så här sitter jag i sängen och skriver när N ligger bredvid och sussar.

Jag slipar på ett tal till en person som betyder väldigt mycket för mig. Får se hur det artar sig.